+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Orea Spa Hotel Palace Zvon Отзывы

рейтинг отеля

86%
Очень хороший

by 145 reviews

  • Персонал

    88%
  • Чистота

    91%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    85%
  • Соотношение цена / качество

    79%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 6.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Souček

одинокий путешественник, 2.10.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Krásné vnitřní prostory a zejména menší restaurace v objektu, kde byl klid. Hlavní restaurace v objektu naopak poměrně živá. Byla však možnost volby využití a restaurace i v rámci polopenze. Bufetové večeře velmi slušné a kvalitní, výběr z cca 4 jídel+předkrm+vynikající zákusky.. Objekt se nachází přímo na hlavním náměstí, ke kolonádě či zpívající fontáně pouze kousek pěšky - skvělá poloha.

  • Trochu monotónní nabídka jídel ke snídani. Lázeňské služby jsou sice na slušné úrovni,ovšem člověk cítí, že vše jede v přesně vymezených kolejích, kdy jeden klient střídá druhého,vše je nutno vyřídit rychle a v přesně stanovený čas. Chyběla trocha osobního přístupu. Parkování za poplatek v blízkém parkovacím domě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Šárka Timová

одинокий путешественник, 12.9.2017

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Darja Vykydalová

Пожилые пары, 12.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Celý pobyt byl naprosto skvělý. Nenašli jsme žádnou chybu. Byli jsme v mariánských Lázních poprvé a naprosto nás okouzlily.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Vážená paní Vykydalová, děkuji za Vaši milou recenzi. Každá recenze je pro nás důležitá a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Velice rádi bychom měli možnost Vás u nás opět uvítat. S pozdravem Jan Šimkanin, Guest Relations Manager

Martina Podlesná

одинокий путешественник, 31.8.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Krásný a prostorný pokoj. Bazén.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Heinz a Marie Urbanovi

Пожилые пары, 28.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
84 %
  • - Personál ochotný, vždy s úsměvem - procedury perfektní včetně obsluhy - bohatý výběr při snídani i večeři - večeře byly velmi dobré

  • Nelíbilo se mi, že jsme v restauraci neměli přidělené číslo stolu po celou dobu pobytu a každý den jsme museli vyhledávat volné místo.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Olga Batulková

одинокий путешественник, 8.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vše bylo na jedničku, milý personál, moc dobré jídlo, čistý útulný pokoj, služby v Balneu i procedury také velmi dobré. Čisté upravené parky, dobře značené turistické trasy a k tomu pěkné počasí. Ráda se vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Dobrý den, paní Batulková, jsme velice rádi že se Vám u nás líbilo a že jste si našla čas se o to podělit s ostatními lidmi. Budeme rádi, když budeme mít možnost Vás opět přivítat jako naše hosta. S přátelským pozdravem Jan Šimkanin, Guest Relations Manager

Ivana Kalužová

одинокий путешественник, 25.7.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Pratelsky a usmevavy personal Ciste pokoje Snidane a vecere super Zkratka vsechno bylo naprosto uzasne

  • Jedine,co bylo neprijemne,bylo chovani ruskych prislusniku,co byli bohuzel take ubytovany v hotelu.Nicmene to neni chyba hotelu,nybrz techto neukaznenych lidi.A moc dobre vim,ze tito lide jsou ubytovany v kazdem hotelu v Marianskych laznich - bohuzel

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Dobrý den, paní Kalužová, děkuji Vám za Vaše milé ohodnocení naší práce. Jsme rádi, že můžeme číst o našich kolezích takovou chválu. Budeme potěšeni, pokud se u nás při Vaší další návštěvě Mariánských Lázní opět zastavíte jako náš host. Ohledně ostatních hostů se Vám omlouvám, ale jak píšete, klientela v lázeňských městech je všude stejná. Proto jsme tak rádi, když k nám zavítají lidé jako Vy, kteří dokáží ocenit naši práci a krásu města. S pozdravem Jan Šimkanin, Guest Relations Manager

věra feslová

одинокий путешественник, 14.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta Srncová

одинокий путешественник, 14.7.2017

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Dobrý den, paní Srncová, děkuji Vám za vaše hodnocení. Jsem rád, že se vám u nás líbilo. Bohužel trošku tápu nad tím, že ve Vašem pokoji nebyl šampon. Na každém pokoji - přesněji v každé koupelně - je standardně umístěn šampon na tělo a vlasy v kovovém držáku na stěně. S přáním pěkného dne, Jan Šimkanin, Guest Relation Manager

Šárka Drahošová

одинокий путешественник, 10.7.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • prostorné pokoje čistota dobrá kuchyně (obzvláště svíčková omáčka) restaurační personál velmi vstřícný vhodné pro pobyt s dětmi

  • bohužel rusky hovořící hosté (prý Izraelci) neměli společenské vychování, ale za to bohudík personál hotelu nemůže

Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
0
Cena/kvalita
7
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Dobrý den, paní Drahošová, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a děkujeme Vám, že jste ochotná se o to s námi podělit. Je nám líto, že ostatní hosté na Vás nepůsobili dobrým dojmem, ale jak sama uznáváte, s tím bohužel nic nenaděláme. Budeme rádi, když k nám opět zavítáte a možná, že narazíte na lépe vychované hosty. My se tu určitě budeme na Vás těšit. S pozdravem Jan Šimkanin, Guest Relations Manager

Marie Kůsová

Пожилые пары, 29.6.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
86 %
  • hotel se nám líbil moc ,byli jsme moc spokojený s personálem na procedurách kuchyně výborná a číšníci též, zkrátka líbilo se nám doporučujem, tenhle rok chceme ještě jednou hotel navštívit za vše hotelu děkujem

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Dobrý den,paní Kůsová, velice Vám děkujeme za vaši recenzi a rádi Vás uvidíme opět v našem hotelu v krásných Mariánských Lázních. Mít hosty jako vy, je radost. S přáním pěkného dne, Jan Šimkanin, Guest Relation Manager

Svitlana Belichenko

Семья со взрослыми детьми, 19.6.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Vladimir Tampier

одинокий путешественник, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V Mariankach se mi velice libi , proto tam jezdim pokud mohu. Cistota ,krasne prostredi.V hotelu Zvon jsem jiz byl podruhe a opet nezklamal.Bylo tam velice prijemne.Vzhledem ke svemu veku, nemohu hodnotit moznost sport.vyziti a rovnez vybavenost det.hrist.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Vážený pane Tampier, velmi Vám děkuji za Vaše krásná slova o našem hotelu. Každý host je pro nás důležitý a zpětná vazba je pro nás přínosem. Psal jste, že jste u nás byl již dvakrát a toho my si velice vážíme a velmi rádi Vás tu opět přivítáme jako našeho hosta. S přáním pěkného dne, Zdeněk Kovařík, ředitel hotelu

Monika Nová

одинокий путешественник, 1.6.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Vše odpovídalo ceně pobytu,profesionální přístup personálu,maximální spokojenost :-).

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Vážená paní Nová,


Moc Vám děkujeme za užitečnou a pozitivní zpětnou vazbu na pobyt v našem hotelu. Rádi slyšíme, že se Vám u nás líbilo. Snažíme se, aby si všichni naši hosté odváželi z návštěvy pozitivní dojmy a proto neustále pracujeme na zlepšování našeho servisu tak, abychom mohli nabídnout nejvyšší standard služeb.

S pozdravem Veronika Mautnerová, Guest Relation Manager

Olga Honzová

одинокий путешественник, 30.5.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Vážená paní Honzová,
velice si vážíme za vaši zpětnou vazbu na náš hotel.Děkujeme za kladné hodnocení a rádi Vás znovu přivítáme v našem hotelu Palace Zvon.
S přátelským pozdravem
Veronika Mautnerová
Guest Relation Manager

MUDr Marie Mazurová

одинокий путешественник, 22.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • vše na vysoké úrovni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Dobrý den, paní Mazurová, velmi děkujeme za Vaše hodnocení. Škoda jen, že jste nám nenapsala, co se Vám líbilo / nelíbilo, abychom věděli, kde jsou podle Vás naše kladné a slabé stránky. Velmi rádi Vás opět přivítáme v našem hotelu. S přáním pěkného dne, Zdeněk Kovařík, ředitel hotelu

Jaroslav Drbohlav

Пожилые пары, 22.5.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Orea Spa Hotel Palace Zvon replied to this review.
Dobrý den, pane Drbohlave, děkuji za Vaše hodnocení na tomto portálu. Každé hodnocení je pro nás přínosem. Co se týče parkování, tak konkretně i na stránkách tohoto rezervačního portálu uvádíme, že jej v našem hotelu nenabízíme. Je pravda, že je zde možnost zaparkovat vůz v nedalekém parkovacím domě, ale jak jsem Vám již během Vašeho pobytu vysvětlil, parkovací dům nemá s naším hotelem nic společného a my tedy nemáme vliv na jeho cenovou politiku. Každopádně jsme rádi, že jste si pobyt u nás užili a velmi rádi Vás tu v budoucnu přivítáme. S přáním hezkého dne Jan Šimkanin, vedoucí recepce

Marie Bufková

Пожилые пары, 15.5.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Bustová

одинокий путешественник, 10.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.